Historie notariskantoor Eefde

 

Het notariskantoor in Eefde heeft een lange traditie. Het notariskantoor is in Eefde gevestigd, omdat destijds het gemeentehuis van de voormalige gemeente Gorssel in Eefde was gevestigd. De gemeente Gorssel is opgeheven per 1 januari 2005 en opgegaan in de gemeente Lochem.

In juni 1894 vestigde notaris C. Vos zich als eerste bewoner in het pand 'Bornia' aan de Rustoordlaan 31 te Eefde. Vervolgens werd het kantoor achtereenvolgens geleid door de notarissen H.A. Schaafsma, A. de Neeling, Mr. J.B. de Neeling en Mr. G.W. Galle.

Sinds 1 juli 2003 houdt notaris Smook kantoor in huize 'Bornia' aan de Rustoordlaan 31 te Eefde.

 


Goedkoopste? Beste? Of allebei?

De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere notaris hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Ervaar het zelf.


 

Onze mensen

Het personeel bestaat momenteel uit:
  1. de notaris, de heer Mr. P.K. Smook. De taak van de notaris bestaat vooral uit het passeren van (notariŽle) akten, het voeren van besprekingen en de werkzaamheden die verband houden met ondernemingsrecht, erfrecht en overige familierecht (bijvoorbeeld) huwelijksvoorwaarden.
  2. de notariŽle medewerkers, de heer G.B. Enderink en mevrouw C. Huisman. De notariŽle medewerkers houden zich vooral bezig op het gebied van onroerende zaken, zoals overdrachten van woningen en het verzorgen van hypotheken. De heer Enderink houdt zich verder bezig met het ontwikkelen van modellen en is gespecialiseerd in agrarische zaken.